دبیرستان دخترانه شهید بهشتی

فضاهاوامکانات

کتابخانه

فضای کتابخانه در حدود 100 متر مربع می باشد که دارای 4500 جلد کتاب در زمینه های ادبی ، تاریخی ،‌ دینی ،‌علوم طبیعی ،‌ علوم اجتماعی و داستان و مجهز به یک دستگاه کامپیوتر می باشد . همچنین شامل قفسه نوار ویدئو و CD در مورد مطالب کمک درسی و فیلم های سینمایی روز می باشد

.

سالن اجتماعات

در طبقه سوم قرار دارد و گنجایش آن حدود 400 دانش آموز است که از آن برای برگزاری امتحانات و مراسم ملی ،‌مذهبی ،‌جشن ها و جلسات اولیاء و مربیان استفاده می شود .

سایت

فضای سایت کامپیوتر در حدود 100 متر مربع ،‌ مجهز به 10دستگاه کامپیوتر و ویدئو پروژکشن ، پرینتر ، اسکنر و متصل به شبکه ADSLمی باشد . این سایت شامل CDهای آموزشی ، کمک درسی و تربیتی می باشد . دبیران بر اساس نوع نیازمندی درسی به سایت مراجعه کرده و زمینه استفاده آموزشی را برای دانش آموزان فراهم می کنند . لازم به توضیح است که کنفرانس ها و نشست های علمی دبیران با استفاده از امکانات سایت از طریق ویدئو پروژکتور صورت می گیرد .

کلاس هوشمند

دبیرستان دارای دو کلاس هوشمند میباشد که مجهز به بر هوشمند,ویدئو پروژکتور , کامپیوتر و اسپیکر است که امکان افزایش یادگیری دروس مختلف را از طریق مواد دیداری و شنیداری مهیا می نماید .

اتاق مشاوره

دبیرستان در هفته 4 روز از وجود مشاوره بهره می برد . مشاوره جهت انتخاب رشته ،‌انتخاب واحد های درسی ،‌تعیین ضریب هوشی و برنامه درسی دانش آموزان صورت می گیرد .

از وظایف دیگر مشاوران بررسی مسائل و مشکلات درسی و اخلاقی دانش آموزان است که از طریق مراجعه حضوری ، نامه و یا معرفی دبیران و اولیاء مدرسه شناسایی می شود و سعی می شود در حد توان به آنها کمک شود .

اتاق تاریخ

این اتاق مجهز به نقشه های تاریخی ،‌تصاویر رنگی و سیاه و سفید و آثار تاریخی بر روی طلق شفاف جهت استفاده در دستگاه پخش تصاویر است .

نمایشگاهی از دست ساز دانش آموزان ،‌تعدادی فیلم و CD آموزشی مربوط به آثار تاریخی دوره های مختلف و کتابخانه تخصصی تاریخ موجود است .

همه ساله نمایشگاهی از کارهای تحقیقی و دست سازهای دانش آموزان برگزار می شود .

آزمایشگاه

دبیرستان دارای 3 آزمایشگاه مجزا و مدرن در حد دانشگاهی برای دروس فیزیک ،‌شیمی ، زیست شناسی و زمین شناسی در سطح دروس متوسطه در طبقه زیر همکف می باشد . این آزمایشگاه ها همگی دارای سکوهای مخصوص آزمایش ،‌مجهز به شیرهای گاز ، لوله های آب شهری ،‌پریزهای برق ، دستگاههای فن برای تهویه ،‌قفسه بندیهای استاندارد ، تخته های وایت برد متحرک و چرخدار و چهار پایه های کافی برای دانش آموزان می باشد .

آزمایشگاه شیمی

تجهیزات این آزمایشگاه در حد انجام انواع فرآیند های شیمی از قبیل واکنش های اکسایش ، کاهش ، واکنش های اسید ، باز و همچنین انحلال فیزیکی گرماده – گرماگیر با کمک مواد موجود می باشد . پوسترهای ایمنی به حد کافی در آزمایشگاه وجود دارد .

آزمایشگاه زیست

آزمایشهای مربوط به گروه خونی ،‌تشخیص اثر انگشت ، آشنایی با تفاوت های میان سلول گیاهی و سلول جانوری و انواع بافت های سخت و نرم موجود در گیاهان و جانوران ،‌بررسی قوانین ژنتیک و عامل اصلی انتقال ژن ها ، همگی در این آزمایشگاه انجام پذیر هستند .

کسب مقام ،‌در مرحله اول المپیاد زیست سال 84-85 و جشنواره خوارزمی سال 83-84 از افتخارات مدرسه در این رشته است .

آزمایشگاه فیزیک

انجام انواع آزمایش های مربوط به حرکت و نیرو و انرژی (مکانیک )

،‌بررسی قوانین مربوط به نور و بازتابش ( انعکاس ) آن ،‌بررسی رابطه فشار و دما و حجم گاز ها ،‌تحقیق درباره هر سه روش انتقال گرما یعنی تابش ، رسانایی و همرفت (کنوکسیون ) در این آزمایشگاه امکان پذیر است .

کسب مقام دوم در المپیاد فیزیک در سال83-84 از افتخارات مدرسه در این رشته می باشد .

سالن ورزش

وسایل مورد نیاز دانش آموزان جهت ورزش در رشته های بدمینتون ، شطرنج ، والیبال ، بسکتبال ، پینگ پنگ ، تشک، طناب ، فوتبال دستی و دارت در مدرسه موجود می باشد . در زمستان دانش آموزان از سالن سرپوشیده در طبقه همکف مدرسه استفاده می کنند . در هوای مناسب ورزش صبحگاهی همراه با نوار ورزشی انجام می گیرد .

همه ساله نمایشگاهی از کارهای ورزشی دانش آموزان مانند تحقیق ورزشی ،‌کتاب و ماکت ورزش ،‌روزنامه دیواری ،‌CD و نوارهای ورزشی برپا می شود . دانش آموزان برای انجام تحقیقات ورزشی از اتاق کامپیوتر نیز استفاده می کنند . هر ساله در مدرسه مسابقات داخلی انجام می شود و بهترین ها برای مسابقات منطقه آماده و اعزام می شوند و مقام های قابل توجهی نیز به دست آورده اند .

اطاق بهداشت

بوفه: